Tuesday, October 11, 2011

Extreme x??

hehehe...
ada la sekali tuh..aq cakap kat umi aq...
"umi wan rasa nak pakai keta la"hehehe=)
umi pun cakap tanye lah ayah...
suh ayah bayar muka...hehehe...
aq igat kalau boleh lepas LI ni biar aq dah ada keta...
senang sikit nak bawak ♥ ku ke...
hehehehe...sekarang yang menarik perhatian aq..
ni dia myvy EXTREME 1.5 tuhhhh...hehehe


aq jumpa masa nak g ipoh nak hantar borang untuk LI kat RNR SIMPANG PULAI...
ni pun jadi lah..hehehe

2 comments:

  1. oke. mcm penah nmpk bnde ni. kat wall fb kau ke kt blog kau ni.. haha lupe sudah

    ReplyDelete
  2. kat wall fb aq la..aduhh ko ni like je ann....xigt lgsung...hehhehee...hai igt kat org len ka??huhuu

    ReplyDelete