Monday, October 3, 2011

berblog kembali!!!

hurrrmmm..maybe aq akan update laa blog aq ni dalam seminggu..cmenye aq xtahu ape yang aq nak cerita laa..tp kan skrg ni yg hanya bermain di hati aq hanya lah tntg dia sorg jerk...hurrmmm adekah aq akan update tntg dia jee...baik tukar name blog ni untuk dia an..hehehee...xpelah aq try lah tgk ape yg menarik...ape yg terlintas n nk try blog balik laa...huhuhuuu...

4 comments:

  1. haaa updet2!! ceta je ape ko nk ceta. kdg2 mnusia ni taleh nk ckp. lidah kelu utk berkata2. so, menaiplah yg boleh luahkan segalanya. kan3!

    ReplyDelete
  2. hehheee..yaaa..btul tu..tapi dia bukan tahu pun page aq nie....hehhehee=)

    ReplyDelete
  3. takpe dia taktau. apa2 kau boleh ceta kt sini. tak kesa la psl dia atau apa pun. tp aku tau kau msti updet psl dia pnyelah. haha kdg kita taksmpai hati nk luahkan kt empunya diri. so..sinilah segalanya terluah..........

    ReplyDelete
  4. heheee..ko nak tau???2 tgah hari semalm dia dh bukak dah blog aq ni..sbb dia tgk komen ko kat page aq tuh....hehheee.....=)

    ReplyDelete