Thursday, October 27, 2011

Fb TimeLine

amcm ade style x???hehehee...
ni sebb aq tertengok page kawan fb aq lah nie ZHER TYRON n AIN DZULAIKHA..
hehee..xlame lps tuh ZHER TYRON buat lah notes cm ne nk buat...
follow2 jadi lah cm nie..heheheee...
jatanye bnde ni mmg akan jd kat semua orang cuma xtau bilew je...
tp kami2 nie dh gne dh jadi yg len2 tuh tggu mase untuk FB tkar sndri jee...heeeee=)

Tuesday, October 11, 2011

Extreme x??

hehehe...
ada la sekali tuh..aq cakap kat umi aq...
"umi wan rasa nak pakai keta la"hehehe=)
umi pun cakap tanye lah ayah...
suh ayah bayar muka...hehehe...
aq igat kalau boleh lepas LI ni biar aq dah ada keta...
senang sikit nak bawak ♥ ku ke...
hehehehe...sekarang yang menarik perhatian aq..
ni dia myvy EXTREME 1.5 tuhhhh...hehehe


aq jumpa masa nak g ipoh nak hantar borang untuk LI kat RNR SIMPANG PULAI...
ni pun jadi lah..hehehe

Sunday, October 9, 2011

hujan......

eeemm semuanya bermula apabila aq lepak kat satu bustop nie...
sebab time tu hujan lebat...jadi dalam 10minit pas aq menanti hujan kat situ..
datanglah sorang hamba allah nie....turut bertuduh di bawah bustop nie...
hurmmm jadi aku ni macam biasalah ramah katanye orang...
aq pun tegur laa orang nie...borak2 rupanya dia bro laa..hehhee=)
eemm yang best nye kan..aq suka laa cara dia cter kat aq...
dia memang banyak pengalaman...respect la..name dia abg IM...
dia pernah bekerja..and datang kat KL pun sebab nak belajar..dulu dia penah kerja kat KL..
n now dia nk blaja lak..hurm yang bestnye kan...abg ni nasihat semua mmg best..ayat dia memang orang yang
berpengalaman...i loikeee....hehee..thank abg IM...nanti kita jumpa lagi yea...=)

Thursday, October 6, 2011

Final semakin hampir




BA301: ENGINEERING MATHEMATICS - 16/11/WED(11.15-1.15)
EC303:COMPUTER ARCHITECTURE - 22/11/2011(8.30-10.30)
EC301: COMPUTER NETWORKING FUNDAMENTALS - 23/11/WED(8.30-10.30)
EC304:MICROPROCESSOR - 23/11/WED(2.30-4.30)
EE301:ELECTRONIC CIRCUITS - 24/11/THUR(8.30-10.30)

Itu dia setakat ni kalau tiada pindaan...
itulah tarikh final exam aq...
adoii..dekat sangat dah nie...
rasa takut pun ada.....
hurmm hope aq dah boleh mula study dah kut..
harap-harap lah sem nie dapat pointer lagi tinggi..
insyaALLAH..=)
to all my fren...do the best ya...
n especially to my sayang hope2 kali ini saya dapat challenge pointer awak=)
hehehehee....
k izwan..wake-up jangan asyik tiduw je...
misi besaq nie..hehhehe...
gud luck ya izwan...=)
ingat umi,ayah harapan dorang tinggi tuh sebagai seorang abang kena tunjuk
yang terbaik untuk adik2 nie..
huuu..cayoookk3x....=P

Tuesday, October 4, 2011

akhirnya=)

ok...i'm done...
now dah setup dah page mane yg kat depan...
huhuhu...
xdek laa susah mane pun...
semuanya dah ade kat google...=)
eeeemmm aq set wallpaper baru ni....
sebab keychain kat belakang tu someone special ♥ yang bagi...=)
heheheee...so maybe aku akan selalu laa update blog pas ni...
huhuhu...

SeLaMaT DaTaNg

=)

Monday, October 3, 2011

berblog kembali!!!

hurrrmmm..maybe aq akan update laa blog aq ni dalam seminggu..cmenye aq xtahu ape yang aq nak cerita laa..tp kan skrg ni yg hanya bermain di hati aq hanya lah tntg dia sorg jerk...hurrmmm adekah aq akan update tntg dia jee...baik tukar name blog ni untuk dia an..hehehee...xpelah aq try lah tgk ape yg menarik...ape yg terlintas n nk try blog balik laa...huhuhuuu...